Sururyhmä

Jalasjärven seurakuntatalo

Sururyhmä Jalasjärvellä

Sururyhmä on tarkoitettu sinulle joka olet menettänyt läheisesi hiljattain. Ryhmässä voi keskustella ja kuunnella, jakaa ajatuksiaan tai olla vain hiljaa. Ryhmässä on lupa ilmaista erilaisia surun tunteita ja käydä kiireettömästi läpi kohdalle tullutta menetystä. Keskustelu on luottamuksellista. Toivomuksena on, että osallistujat olisivat mukana heti ensimmäisestä kokoontumiskerrasta alkaen, koska toisen kokoontumiskerran jälkeen ei uusia jäseniä oteta enää ryhmään mukaan. Osallistujamäärästä riippuen ryhmä jaetaan tuleville kerroille kahtia.
Ryhmässä on mukana seurakunnan työntekijöistä pastori Sari Timonen (044-4569012) ja diakoniatyöntekijä Virpi Skytte (044-4569016), ota rohkeasti yhteyttä työntekijöihin.

Jalasjärven kappeliseurakunta, Jurvan kappeliseurakunta, Kurikan alueseurakunta

Jurvan seurakuntatalo