Tuiskulan diakoniapiiri ja vuosikokous

Liisa Myllykoskella, Saarenmäentie 17

Tervetuloa Tuiskulan diakoniapiirin ja vuosikokoukseen Myllykoskelle suunnittelemaan kuluvaa vuotta!

Torstaina 24.1. klo 18 Tuiskulan diakoniapiiri ja vuosikokous Liisa Myllykoskella, Saarenmäentie 17. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Jyrän seurakuntakoti

Jyrän päiväpiiri

Tervetuloa Pajupolulle Jyrän seurakuntakodille entiset ja uudet päiväpiiriläiset!

Jalasjärven kirkko

Pyhäpäivä: 2. sunnuntai loppiaisesta
Pyhäpäivän aihe: Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa

Jurvan seurakuntatalo