Viitalan diakoniapiiri ja vuosikokous

Tellervo Korvella, Mäkitie 2

Tervetuloa Viitalan diakoniapiirin ja vuosikokoukseen Korvelle suunnittelemaan kuluvaa vuotta!

Maanantaina 28.1. klo 13 Viitalan diakoniapiiri ja vuosikokous Tellervo Korvella, Mäkitie 2. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Jyrän seurakuntakoti

Jyrän päiväpiiri

Tervetuloa Pajupolulle Jyrän seurakuntakodille entiset ja uudet päiväpiiriläiset!

Karelia-tupa

Rukous ja yhteysilta

järj. Kansanlähetys

Jalasjärven kirkko