Kurikankylän diakoniapiiri ja vuosikokous

Helena Kurikka-Lahti, Saukkotie 104

Tervetuloa Kurikankylän diakoniapiirin ja vuosikokoukseen Kurikka-Lahdelle suunnittelemaan kuluvaa vuotta!

Keskiviikkona 6.2. klo 18 Kurikankylän diakoniapiiri ja vuosikokous Helena Kurikka-Lahdella, Saukkotie 104. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

su 14.4.2019 klo 10.00 - ma 22.4.2019 klo 23.59

Jurvan kirkko, Kurikan kirkko, Jalasjärven kirkko

Pääsiäismunajahti Kurikan kirkoissa 14.-22.4.

Kurikan-, Jalasjärven- ja Jurvan kirkkoihin on piilotettu yllätyksen sisältäviä suklaisia ”Somemunia”.

Koskuen seurakuntakoti

Sley:n Ristinjuhla