Oppaan diakoniapiiri ja vuosikokous

Pirkko Alangolla, Köykkäläntie 84

Tervetuloa Oppaan diakoniapiirin ja vuosikokoukseen Alangolle suunnittelemaan kuluvaa vuotta!

Torstaina 7.2. klo 19 Oppaan diakoniapiiri ja vuosikokous Pirkko Alangolla, Köykkäläntie 84. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Jurvan seurakuntatalo

Jurvan Olopäivä