Vanhempi-lapsi leiri

la 9.2. kello 10.00 - su 10.2. kello 12.00

Vanhempi-lapsi leiri Saukkorannan leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

7-12v lapsille vanhemman/vanhempien seurassa. Leiri on ensisijaisesti heille, jotka eivät ole olleet kesällä 2018 lapsen kanssa leirillä.

Tervetuloa viettämään mukavaa leiriä vanhemman ja lapsen kanssa! Lapset leirillä ovat iältään 7-12-vuotiaita, eli alakouluikäisiä. Lapsen on siis oltava jo koulussa.

Mitäs leirillä tehdään? Syödään, hiljennytään hartauteen, leikitään porukalla, puuhataan askartelujen ja Bible Journalingin parissa, pelataan, hassutellaan, saunotaan, ollaan takkatulen/notskin luona, nukutaan ja valmistellaan leirin kanssa messu riihikirkkoon sunnuntaille.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta 07.01.2019-27.01.2019. Jokainen perhe ilmoittautuu vain 1 kerran. Vanhempi ilmoittaa omat tietonsa ja liittää lapset samaan ilmoittautumiseen. Mukaan mahtuu ensisijaisesti 9 perhettä. Vapautamme paikkoja lisää, mikäli leirikeskukseemme mahtuu. Lisäkenttään voit kirjoittaa tiedon: Kenen porukan kanssa haluatte majoittautua, mikäli lähdette jonkun tuttavaperheen kanssa leirille.

Kurikan seurakunta

Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Poikatyö.

Jurvan kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Alakouluikäisten kerhot, partio, nuoret, rippikoulut, isostoiminta, yhteydenpito koulujen kanssa.

Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Partiosta ja varhaisnuorisotyöstä vastaava pappi.

Kurikan seurakuntakeskus

Isä-Poikasähly Kurikan srk-keskuksen alasalissa

1.-6.lkn pojille ja heidän isilleen tarkoitettu yhteinen sählykerho

Hominrinteen hiihtomaja. Homintie 10. Luopa

Luovan perhekerho

Lähde mukaan perhekerhoon !

Toivola

Kokkikerho tytöille