Luovan diakoniapiiri

Mari Pakkasella, Korpiluhdantie 14

Tervetuloa Luovan diakoniapiirin !

Tiistaina 12.2. klo 18 Luovan diakoniapiiri Mari Pakkasella. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

su 14.4.2019 klo 10.00 - ma 22.4.2019 klo 23.59

Jurvan kirkko, Kurikan kirkko, Jalasjärven kirkko

Pääsiäismunajahti Kurikan kirkoissa 14.-22.4.

Kurikan-, Jalasjärven- ja Jurvan kirkkoihin on piilotettu yllätyksen sisältäviä suklaisia ”Somemunia”.

Kurikan seurakuntakeskus

Pääsiäisjuhla

Messun jälkeen seurakuntakeskuksessa ruokailu ja juhla.
Mukana Hannu Kippo, Matti Rintala ja Heikki Sariola.

Jurvan seurakuntatalo

Kirkkokahvit ja Seurat

Messun jälkeen lohikeittoa ja kirkkokahvit.
Seuroissa puhujina Hanna Tuura, Karoliina Virkamäki ja Jarkko Siekkinen