Kirja kirppis ja talvirieha

Kirja kirppis ja talvirieha Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa kirjakirppikselle! Nyt on lunta Tervetuloa koko perheellä laskemaan mäkeä Pappilan mäkeen!

Tiistaina 19.2. klo 12-19 Kirjakirppis srk keskus eteisaulassa! Kirja lahjoituksia otetaan vastaan jo klo 9 alkaen. Odotettuja ovat lastenkirjat, dekkarit, romaanit, harrastekirjat, hartauskirjat, dvd:t ja cd levyt.

Arpajaiset 1 kpl / 2 € ja 3 kpl / 5 €.

Tuo ja vie kirja mennessäsi ! Eurolla kirja kuin kirja! Tapaa tuttuja hyvän äärellä! Kirppis ja arpajaistuotto Yhteisvastuukeräykselle lasten ja nuorten koulunkäymiseen.

Tiistaina 19.2. klo 17 alkaen Talvirieha seuriksen piha-alueella. Hevosajelua, kasvomaalausta ja Kurikan paras pulkkamäki ( vanhempien vastuulla )! Lammin mehu on ilmainen, makkara 1 €.

Jurvan seurakuntatalo

Nuortenilta

Missä vois viettää iltaa kavereiden kanssa? Sais hengailla vaan, ja olis vähän jotain tekemistäkin?
Tule nuorteniltaan, se on juuri sinua varten.

Joululaulujen ilta

Joululaulujen ilta.

Kurikan kirkko

Kauneimmat joululaulut