Kotoplassin hartaushetki Luovan diakoniapiirin kanssa

Kotoplassi, Linjatie 55

Tervetuloa hartaushetkeen Kotoplassilla!

Tilaisuus on tarkoitettu Kotoplassin asukkaille ja heidän läheisilleen sekä päivätoiminnassa mukana oleville.

Kotoplassin hartaudessa ovat tällä kertaa mukana Luovan diakoniapiiri ja diakoniatyöntekijä Pirjo Sariola.

Seurakunnan työntekijä pitää hartaushetken, joka kestää alle tunnin. Vierailuja tekevät myös mm. diakoniapiirit, kuorot ja päiväkerholaiset.

Hartaushetkessä lauletaan virsiä, luetaan Raamattua ja pidetään lyhyt puhe luetusta tekstistä. Tilaisuudessa keskustellaan myös mukavista ajankohtaisista asioista ja kuullaan vierailevan ryhmän esittämää ohjelmaa ja kuulumisia.

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruuan jako

Kauppojen hävikkiruoanjako

Punainen Tupa Nahkimontie 3

Hartaushetki Punaisella Tuvalla

Tervetuloa Hartaushetkeen Punaiselle Tuvalle. Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikön asukkaille ja heidän läheisilleen.

Liisa ja Asko Tuomisto, Vehkaluomankuja 179

Niemenkylän srk-piiri