Kampin diakoniapiiri

Jyrän seurakuntakoti

Tervetuloa Kampin diakoniapiirin !

Tiistaina 12.1. klo 18.30 Kampin diakoniapiiri Jyrän seurakuntakodilla. Emäntinä Terhi Latvala ja Tanja Rintanen. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Kurikan seurakuntakeskus

Omaishoitajien vertaistukitapaaminen

Tervetuloa omaishoitajien vertaistukitapaamiseen!

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruuan jako

Jalasjärven seurakuntatalo

Keva-kerho yksinasuville

Tervetuloa kehitysvammaisten omaan kerhoon!