Ilmoittautuminen isovanhempi-lapsenlapsileireille

Ilmoittautuminen isovanhempi-lapsenlapsileireille

Tervetuloa isovanhempi-lapsenlapsileirille!

Lapset 3-13 -vuotiaat isovanhempineen ovat tervetulleita leirille Saukkorantaan. Leirejä on kolme, joista kaksi ensimmäistä on pääsääntöisesti alle kouluikäisille ja kolmas leiri kouluikäisille lapsille isovanhempineen. Joko lapsen tai isovanhemman on oltava Kurikasta (Jalasjärvi, Jurva, Kurikka).
Leirit ovat ti-ke 30.-31.7., to-pe 1.-2.8. ja ma-ti 5.-6.8. Maksu on kurikan seurakuntalaisilta 40 € aikuinen/20 € lapsi, muilta 50 € aikuinen/30 € lapsi.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset 25.3.-4.4. Anne Valtonen puh. 0407171104.

Jurvan kappeliseurakunta, Jalasjärven kappeliseurakunta, Kurikan alueseurakunta

Matka maailman ympäri -leiri

Matka maailma ympäri -leiri on Jurvan kappeliseurakunnan, Kurikan kaupungin ja Kurikan 4H -yhdistyksen yhteisleiri monen vuoden tauon jälkeen. Leiri on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille ja pojille (syntymävuodet 2006-2011). Leirille otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä 36 lasta. Osallistumismaksu on 20€. Se maksetaan leirille tultaessa käteisenä.
Leirin ohjelmassa on mm. leikkejä, pelejä, leiriolympialaiset, kokkisota, rastiradalla kierretään ympäri maailmaa, aamu- ja iltahartaudet ja uimassakin käydään.
Ilmoittautuminen alkaa 7.5. Kurikan seurakunnan kotisivujen kautta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella: Kurikan seurakunta.fi, Leiri-ilmoittautuminen varhaisnuorten leireille 2019. Lisätiedot Annaliisa Liinamaa p. 050-5976116.
Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje sähköpostiin viimeistään 4.6.

Kesärannan leirikeskus

Mielenterveysväen leiripäivä

Tervetuloa mielenterveysväen leiripäivään Kesärantaan!