Diakonian kirkkopyhä

Jalasjärven kirkko

Pyhäpäivä: 4. paastonajan sunnuntai
Pyhäpäivän aihe: Elämän leipä

Sydämellisesti tervetuloa messuun koko seurakunnan yhteisenä diakonian kirkkopyhänä!

Jumalanpalveluksen jälkeen on ruokailu ja ohjelmahetki Jalasjärven seurakuntatalolla. Ruokailu on ilmainen. Ruokailun ja kuljetuksen vuoksi ilmoittautuminen 25.3. mennessä joka alueelta omaan diakoniatoimistoon. (Toimistojen aukioloajat Jalasjärvi ma ja ke 9-11, Jurva ma ja to 9.30-11, Kurikka: ma, ti, to 9-11, ke 11-13) Ilmainen kuljetus Jurvasta ja Kurikasta. Jurvasta lähtö srk-talolta 8.30 ja Kurikasta srk-keskuksesta 9.15.

Liturgi: Virkkala Tapani
Saarnaaja: Palo Marja
Avustajat: Diakoniaväki

Jalasjärven kappeliseurakunta, Jurvan kappeliseurakunta, Kurikan alueseurakunta

Jurvan kirkko

Perhejumalanpalvelus

5. sunnuntai pääsiäisestä. Rukoussunnuntai, aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Päiväkerhojen ja perhekerhojen kevätjuhla.

Kurikan kirkko

Perhejumalanpalvelus

5. sunnuntai pääsiäisestä. Rukoussunnuntai, aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Kouluun lähtevien siunaaminen.

Jalasjärven kirkko

Perhekirkko

Pyhäpäivä: 5. sunnuntai pääsiäisestä (Rukoussunnuntai, Rogate)
Pyhäpäivän aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa