Kotoplassin hartaus Lusa-Syväojan diakoniapiirin kanssa

Kotoplassi, Linjatie 55

Tervetuloa Kotoplassin Hartaushetkeen!

Tilaisuus on tarkoitettu Kotoplassin asukkaille ja heidän läheisilleen sekä päivätoiminnassa mukana oleville.

Kotoplassin hartaudessa ovat tällä kertaa mukana Lusa-Syväojan diakoniapiiri ja diakoniatyöntekijä Mervi Laasanen.

Seurakunnan työntekijä pitää hartaushetken, joka kestää alle tunnin. Vierailuja tekevät myös mm. diakoniapiirit, kuorot ja päiväkerholaiset.

Hartaushetkessä lauletaan virsiä, luetaan Raamattua ja pidetään lyhyt puhe luetusta tekstistä. Tilaisuudessa keskustellaan myös mukavista ajankohtaisista asioista ja kuullaan vierailevan ryhmän esittämää ohjelmaa ja kuulumisia.

Punainen Tupa Nahkimontie 3

Hartaushetki Punaisella Tuvalla

Tervetuloa Hartaushetkeen Punaiselle Tuvalle. Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikön asukkaille ja heidän läheisilleen.

Alavallin diakoniapiiri

Tervetuloa diakoniapiiriin Alavallin kylätalolle!

Kotoplassi Linjatie 55

Kotoplassin hartaushetki

Tervetuloa Kotoplassin hartaushetkeen!
Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikön asukkaille ja heidän läheisilleen.