Tuiskulan diakoniapiiri

Pyhäkoulutupa

Tervetuloa Tuiskulan diakoniapiirin mukaan kutsutaan Koivisto-Levin diakoniapiiri !

Keskiviikkona10.4. klo 18 Tuiskulan diakoniapiiriin Pyhäkoulutuvalle. Mukaan kutsutaan Koivisto-Levin diakoniapiiri. Emäntinä Eliisa Rintanen ja Maikki Immonen. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Hirvinummen palvelukoti

Hirvinummen hartaus