Kurikan Kirkonkylän Diakoniapiiri kutsuu Säntti-Laulajan ja Jurvan ja Jalasjärven kirkonkylien diakoniapiirit Pyhäkköön

Kurikan virastotalo

Tervetuloa yhteiseen diakoniapiiriin seurakunnan virastotalon Pyhäkköön!

To 11.4. klo 18 Kurikan kirkonkylän diakoniapiiri kutsuu Säntti-Laulajan ja Jalasjärven ja Jurvan kirkonkylien diakoniapiirit Virastotalon Pyhäkköön. Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Pirjo Sariola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla.

Kaisu ja Martti Kangas, Larvapäänkuja 79

Niemenkylän srk-piiri

Tervetuloa Niemenkylän srk-piiriin!

Koskuen seurakuntakoti

Koskue diakoniapiiri ja vuosikokous

Koskuen diakoniapiiri ja vuosikokous.

Aune ja Esko Tampsi, Metsäkyläntie 358

Metsäkylän diakoniapiiri