Ihmepäivä

Ihmepäivä Jurvan seurakuntatalo

Ihmepäivä on kerran kuukaudessa järjestettävä tapahtuma 1-6 lk:lle tytöille ja pojille. Kevätkaudella tapahtuma järjestetään sunnuntaina 13.1. klo 10.00 alkaen kirkossa messulla sekä sunnuntaina 17.2. klo 16.30 -19.00 Jurvan seurakuntatalolla ja kiirastorstaina 18.4. alkaen seurakuntatalolla klo 16.30 -19.10. Kaikilla kolmella kerralla tilaisuus alkaa tai päättyy kirkossa jumalanpalvelukseen.

Ihmepäivässä on monenlaisia toimintapisteitä sekä välipala. Tilaisuus päättyy kirkossa kiirastorstain messuun.

Tilaisuus on maksuton ja mukaan voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

illassa on mukana isosia ja seurakunnan työntekijä.

Jurvan kappeliseurakunta

Jurvan kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Alakouluikäisten kerhot, partio, nuoret, rippikoulut, isostoiminta, yhteydenpito koulujen kanssa.

Jalasjärven seurakuntatalo

Vappurieha

Koko perheen kevätrieha

Matka maailman ympäri -leiri

Matka maailma ympäri -leiri on Jurvan kappeliseurakunnan, Kurikan kaupungin ja Kurikan 4H -yhdistyksen yhteisleiri monen vuoden tauon jälkeen. Leiri on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille ja pojille (syntymävuodet 2006-2011). Leirille otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä 36 lasta. Osallistumismaksu on 20€. Se maksetaan leirille tultaessa käteisenä.
Leirin ohjelmassa on mm. leikkejä, pelejä, leiriolympialaiset, kokkisota, rastiradalla kierretään ympäri maailmaa, aamu- ja iltahartaudet ja uimassakin käydään.
Ilmoittautuminen alkaa 7.5. Kurikan seurakunnan kotisivujen kautta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella: Kurikan seurakunta.fi, Leiri-ilmoittautuminen varhaisnuorten leireille 2019. Lisätiedot Annaliisa Liinamaa p. 050-5976116.
Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje sähköpostiin viimeistään 4.6.