Kurikan Kirkonkylän diakoniapiiri

Leena Keski-Jyrällä Kankaantie 51

Tervetuloa Kirkonkylän diakoniapiiriin Kankaantielle!

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Pirjo Sariola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 19-21.

Helena ja Rauno Kuusistolla Koivutie 16

Kurikan Kirkonkylän diakoniapiiri

Tervetuloa Kirkonkylän diakoniapiiriin Koivutielle!

Kaisu ja Martti Kangas, Larvapäänkuja 79

Niemenkylän srk-piiri

Tervetuloa Niemenkylän srk-piiriin!

Koskuen seurakuntakoti

Koskue diakoniapiiri ja vuosikokous

Koskuen diakoniapiiri ja vuosikokous.