Donkkis Big Night

Donkkis Big Night Jalasjärven seurakuntatalo

Ilmoittaudu tästä

Toimintarasteja, jättinyyttärit, Raamatun kertomus ja musiikkia 1.-6.luokkalaisille. Mukava ilta tekemisen äärellä

Illassa:

Jättinyyttärit, bändin esitys, toimintapisteitä kierrettäväksi, Saku ja Ruut teatteri, sekä arvontaa.

Jokainen tuo mukanaan yhden sispi- tai karkkipussi yhteiseen nyyttäripöytään.

Donkkis Big Night järjestetään Jalasjävellä. Kurikan alueseurakunnasta järjestetään linja-autokyyditys, joka lähtee n. klo 17.15, auto on takaisin kurikan srk-keskuksen parkkipaikoilla n. klo 21.00. Kyyditys on maksuton osallistujille. Voit myös saapua paikalle omalla kydilläsi. Erilistä ilmoittautumista itse tapahtumaan ei tarvita, vaan voit saapua paikalle, jossa sinua ohjeistavat aikuiset. Osallistujan on ilmoitettava erityisruokavalionsa itse aikuiselle silloin, kun hakee nyyttäripöydästä syötävää.

Järjestäjinä: Varhaisnuorisotyö ja Kansanlähetys

Jalasjärven kappeliseurakunta, Kurikan alueseurakunta

Lähetyssihteeri-nuorisotyönohjaaja
Lähetyskanttuuri/Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka
Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Poikatyö.

Matka maailman ympäri -leiri

Matka maailma ympäri -leiri on Jurvan kappeliseurakunnan, Kurikan kaupungin ja Kurikan 4H -yhdistyksen yhteisleiri monen vuoden tauon jälkeen. Leiri on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille ja pojille (syntymävuodet 2006-2011). Leirille otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä 36 lasta. Osallistumismaksu on 20€. Se maksetaan leirille tultaessa käteisenä.
Leirin ohjelmassa on mm. leikkejä, pelejä, leiriolympialaiset, kokkisota, rastiradalla kierretään ympäri maailmaa, aamu- ja iltahartaudet ja uimassakin käydään.
Ilmoittautuminen alkaa 7.5. Kurikan seurakunnan kotisivujen kautta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella: Kurikan seurakunta.fi, Leiri-ilmoittautuminen varhaisnuorten leireille 2019. Lisätiedot Annaliisa Liinamaa p. 050-5976116.
Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje sähköpostiin viimeistään 4.6.