Tuiskulan diakoniapiiri

Kaija Puska, Kaartotie 2 A1

Tervetuloa Tuiskulan diakoniapiiriin Puskalle!

Ke 8.5. klo 13 Tuiskulan diakoniapiiri Kaija Puskalla, Kaartotie 2 A 1. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa.

Kesärannan leirikeskus

Kesäolopäivä

Kesäolopäivä Kesärannassa

Kurikan kirkko

Kesäkirkko

Mukana kappalainen Elina Mäki.
Kanttori Miia Latva-Nikkola.
Kolehti Tuiskulan diak.piirille.