Oppaan diakoniapiiri

Pirkko Alangolla, Köykkäläntie 84

Tervetuloa Oppaan diakoniapiiriin kukkamyyjäisiin Alangolle!

To 23.5. klo 19 Oppaan diakoniapiirin kukkamyyjäiset Pirkko Alangolla, Köykkäläntie 84. Mukaan kutsutaan Luovan ja Ahonkylän diakoniapiirit. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla.

Jurvan pappila

Kyläseurat Pappilassa.

Tervetuloa kyläseuroihin Pappilaan!

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruoan jako

Tule hakemaan helpotusta tiukassa taloudellisessa tilanteessa.

Siionin virsiseurat

Anttilassa, Mestarintie 1.