Lusa-Syväojan diakoniapiiri

Eeva ja Jouko Koski-Säntillä, Säntitie 152

Tervetuloa Lusa-Syväojan diakoniapiiriin kukkamyyjäisiin Koski-Säntille!

Ke 5.6. klo 14 Lusa-Syväojan Diakoniapiirin kukkamyyjäisiin, Eeva ja Jouko Koski-Säntille, Säntitie 152. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa.

Jalasjärven seurakuntatalo

75-vuotiaiden juhla