Kurikankylän diakoniapiiri

Eira Koskela-Koivistolla, Kurikankyläntie 10

Tervetuloa Kurikankylän diakoniapiiriin Eira Koskela-Koivistolle!

Ke 6.6. klo 18 Kurikankylän diakoniapiiri Eira Koskela-Koivistolla, Kurikankyläntie 10 . Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa.

ELY-ystävien ja Keräkerhon retkipäivä

ELY-ystävien ja Keräkerhon retkipäivä Myllylammelle,
Lahdentie 152. Yht.lähtö Kanttuurilta klo 12.30.

Kurikan kirkko

Kesäkirkko

Järj. Kansanlähetys

Musiikissa Mauri Niemi, Sahram ja Heikki Koskela

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruoan jako

Tule hakemaan helpotusta tiukassa taloudellisessa tilanteessa.