Kotoplassin hartaus yhdessä Myllykylän diakoniapiirin kanssa

Kotoplassi, Linjatie 55

Tervetuloa hartaushetkeen Kotoplassille!

Tilaisuus on tarkoitettu Kotoplassin asukkaille ja heidän läheisilleen sekä päivätoiminnassa mukana oleville.

Kotoplassin hartaudessa ovat tällä kertaa mukana Myllykylän diakoniapiiri ja diakoniatyöntekijä Mervi Laasanen.

Seurakunnan työntekijä pitää hartaushetken, joka kestää alle tunnin. Vierailuja tekevät myös mm. diakoniapiirit, kuorot ja päiväkerholaiset.

Hartaushetkessä lauletaan virsiä, luetaan Raamattua ja pidetään lyhyt puhe luetusta tekstistä. Tilaisuudessa keskustellaan myös mukavista ajankohtaisista asioista ja kuullaan vierailevan ryhmän esittämää ohjelmaa ja kuulumisia.

Jurvan seurakuntatalo

Jurvan Olopäivä

Palo hartaus, Pentti Kananoja kertoo lintuharrastuksestaan, Paavo Nevala murrerunoja, musiikissa karaokekerho, Asta Ihanamäki juontaa.
Tervetuloa Jurvan Olopäivään!

Toiskan hartaushetki Jalasjärvellä