Diakoniaretki

Diakoniaretki

lähtö Kurikan srk-keskuksen pihasta

Tervetuloa Diakoniaretkelle!

Tiistaina 18.6. on Diakoniaväen retki. Retki suuntautuu Tampereen ja Kangasalan suuntaan. Aamulla lähdemme Kurikan srk-keskuksen pihasta klo 7 ja ajamme Tampereelle, josta lähtee laiva Viikin saareen klo 10. Viikin saaressa saamme nauttia kahvit ja leivonnaiset kauniissa pitsihuvilassa sijaitsevassa ravintolassa. Aikaa jää hieman myös saaren ympäristön omatoimiseen katseluun. Klo 11.30 palaamme laivalla takaisin Laukontorille Tampereelle, josta suuntaamme bussilla kohti Kangasalaa. Lounastamme n. klo 13.30 Kangasalan Mobilia-museoravintolassa. Jatkamme lounaan jälkeen Kangasalan kirkkoon, jossa meille esiintyy ja laulattaa Pekka Simojoki. Kangasalan kirkon jälkeen jatkamme matkaa Kangasalan Lepokodille ja kesäkaupalle, jossa meille on esittely ja kahvitus sekä ostosmahdollisuus. Lähdemme kotiinpäin n.klo 18.30 ja olemme Kurikassa n.klo 21.
Retken hinta on 45 €. Ilmoittautumiset ja ruokavaliot pyydetään 11.6. mennessä diakoniatoimistoon, puh. 06 451 0140. Mukana retkellä ovat diakoniatyöntekijät Elisa Hautala, Mervi Laasanen, Pirjo Sariola ja Tuomas Salminen.

Lämpimästi tervetuloa retkelle!

Jurvan kirkko

Perhejumalanpalvelus

5. sunnuntai pääsiäisestä. Rukoussunnuntai, aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Päiväkerhojen ja perhekerhojen kevätjuhla.

Kurikan kirkko

Perhejumalanpalvelus

5. sunnuntai pääsiäisestä. Rukoussunnuntai, aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Kouluun lähtevien siunaaminen.
Varhaiskasvatuksen kevätkirkko.

Jalasjärven kirkko

Perhekirkko

Pyhäpäivä: 5. sunnuntai pääsiäisestä (Rukoussunnuntai, Rogate)