Matka maailman ympäri -leiri

Ilmoittautuminen on päättynyt

Matka maailma ympäri -leiri on Jurvan kappeliseurakunnan, Kurikan kaupungin ja Kurikan 4H -yhdistyksen yhteisleiri monen vuoden tauon jälkeen.

Leiri on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille ja pojille (syntymävuodet 2006-2011). Leirille otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä 36 lasta. Osallistumismaksu on 20€. Se maksetaan leirille tultaessa käteisenä.

Leirin ohjelmassa on mm. leikkejä, pelejä, leiriolympialaiset, kokkisota, rastiradalla kierretään ympäri maailmaa, aamu- ja iltahartaudet ja uimassakin käydään.
Ilmoittautuminen alkaa 7.5. Kurikan seurakunnan kotisivujen kautta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella: Kurikan seurakunta.fi, Leiri-ilmoittautuminen varhaisnuorten leireille 2019. Lisätiedot Annaliisa Liinamaa p. 050-5976116.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje sähköpostiin viimeistään 4.6.

Jurvan kappeliseurakunnan, Kurikan kaupungin ja Kurikan 4H:n yhteisleiri Niemenkylän NS:lla.

Jurvan kappeliseurakunta

Jurvan kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Alakouluikäisten kerhot, partio, nuoret, rippikoulut, isostoiminta, yhteydenpito koulujen kanssa.

Kurikan kirkko

100 vuotta iloa - koululaiset kirkossa