Salon diakoniapiiri

Sirkka Liikalalla, Meskaasentie

Tervetuloa Salon diakoniapiiriin Sirkka Liikalalle!

Ke 19.6. klo 18 Salon diakoniapiiri Sirkka Liikalalla, Meskaasentie . Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa.

Keräkerhon kirkkomatka Peräseinäjoelle

Keräkerhon kirkkomatka Peräseinäjoelle. Lähtö klo 9 srk-keskukselta.

Jalasjärven seurakuntatalo

Jalasjärven perhekerho

Tule mukaan perhekerhoon !

Hominrinteen hiihtomaja. Homintie 10. Luopa

Luovan perhekerho

Lähde mukaan perhekerhoon !