Luovan diakoniapiiri

Irma Ala-Korpelan mökki, Jurvantie 1360

Tervetuloa Luovan diakoniapiiriin Irma Ala-Korpelan mökille!

Ti 6.8. klo 18 Luovan diakoniapiiri Irma Ala-Korpelan mökillä, Jurvantie 1360 . Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa.

Jurvan pappila

Kyläseurat Pappilassa.

Tervetuloa kyläseuroihin Pappilaan!

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruoan jako

Tule hakemaan helpotusta tiukassa taloudellisessa tilanteessa.

Siionin virsiseurat

Anttilassa, Mestarintie 1.