Tuiskulan diakoniapiiri

Kurikan kirkko

Tervetuloa Tuiskulan diakoniapiiriin kirkkoon!

Ti 20.8. klo 1830 Tuiskulan diakoniapiiri Kurikan kirkossa, emäntänä Hanne Kurjenluoma. Mukana suntio Eeva-Liisa Kurjenluoma.

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa.

Jurvan pappila

Pappilan perhekerho

Tule mukaan perhekerhoon !

Jurvan kirkko

Keskiviikkohartaus

Lyhyt, muodoltaan vaihteleva hartaushetki.

Vuokko Syrjälä Uusimäenkuja 1

Koskimäen diakoniapiiri