Kampin diakoniapiiri

Seija Lehtisellä, Pappilantie 52

Tervetuloa Kampin diakoniapiiriin Seija Lehtiselle!

Ke 28.8. klo 19 Kampin diakoniapiiri Seija Lehtisellä, Pappilantie 52 . Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa.

Jurvan pappila

Pappilan perhekerho

Tule mukaan perhekerhoon !

Jurvan kirkko

Keskiviikkohartaus

Lyhyt, muodoltaan vaihteleva hartaushetki.

Vuokko Syrjälä Uusimäenkuja 1

Koskimäen diakoniapiiri