Sururyhmä

Sururyhmä Kurikan seurakuntakeskus

Sururyhmä on tarkoitettu sinulle joka olet menettänyt läheisesi hiljattain.

Ryhmässä voi keskustella ja kuunnella, jakaa ajatuksiaan tai olla vain hiljaa. Ryhmässä on lupa ilmaista erilaisia surun tunteita ja käydä kiireettömästi läpi kohdalle tullutta menetystä. Keskustelu on luottamuksellista.

Toivomuksena on, että osallistujat olisivat mukana heti ensimmäisestä kokoontumiskerrasta alkaen, koska toisen kokoontumiskerran jälkeen ei uusia jäseniä oteta enää ryhmään mukaan. Osallistujamäärästä riippuen ryhmä jaetaan tuleville kerroille kahtia.

Ryhmässä on mukana seurakunnan työntekijöistä pastori Marja Palo (050 3395810) ja diakoniatyöntekijä Elisa Hautala (050 4323471), ota rohkeasti yhteyttä työntekijöihin. Lisätiedot ja ilmoittautuminen puh. tai s-posti: marja.palo@evl.fi tai elisa.hautala@evl.fi

Kurikan seurakuntakeskus

Puuhapäivä

Lähde puuhailemaan koko perheen voimin syyslomalla!

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruoan jako