Tuiskulan diakoniapiiri

Pyhäkoulutupa, Keskikuja

Tervetuloa Tuiskulan diakoniapiiriin Pyhäkoulutuvalle!

To 26.9. klo 18 Tuiskulan diakoniapiiri Pyhäkoulutuvalla, Keskikuja. Emäntinä Maikki Immonen ja Liisa Nikkola. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa.

Jalasjärven seurakuntatalo

Jalasjärven perhekerho

Tule mukaan perhekerhoon !

Hominrinteen hiihtomaja. Homintie 10. Luopa

Luovan perhekerho

Lähde mukaan perhekerhoon !

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruoan jako