Miedon diakoniapiiri

Miedon seurakuntakoti

Tervetuloa Miedon diakoniapiiriin Miedon srk-kodille!

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Hanna Silvola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. Miedon kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Marja_leena Talvitie, Sarvijoentie 728

Sarvijoen diakoniapiiri

Tervetuloa Sarvijoen diakoniapiiriin!

Keskikylän diakoniapiiri

Keksikylän diakoniapiiri

Hirvijärven diakoniapiiri ja Hirvikylän Maatalousnaiset

Tervetuloa Hirvijärven diakoniapiirin ja Hirvikylän Maatalousnaisten kokoontumiseen!