Juonen diakoniapiiri

Hely Kulmalalla Issuntie 6 D 6

Tervetuloa Juonen diakoniapiiriin Kurikan kirkonkylälle!

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Hanna Silvola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. Juonen kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 19-21.

Jurvan seurakuntatalo

50v. sitten ripille päässeiden juhla

Aloitamme jumalanpalveluksessa Jurvan kirkossa klo 10. Messun jälkeen kokoonnumme yhteiskuvaan seurakuntasaliin. Valokuvauksen jälkeen siirrymme seurakunnan tarjoamalle kahville. Klo 15 alkaen halukkaille tarjolla herkullista ruokaa Pitkällä Tuvalla, 30 €/hlö.
Ilmoittautuminen 30.7. mennessä: Raija Mylläri-Hill p. 040 763 3330

Jurvan kirkko

Messu ja Rippikoulustartti

Pyhäpäivä: 15. sunnuntai helluntaista. Aihe: Kiitollisuus. Kaikki vuoden 2020 rippikoululaiset vanhempineen kutsuttu kirkkoon!

mukana myös 50 vuotta sitten ripillepäässeet, Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit ja kokoontuminen srk-talolla

Jalasjärven kirkko

Rippikoulustartti, sanajumalanpalvelus