Juonen diakoniapiiri

Hely Kulmalalla Issuntie 6 D 6

Tervetuloa Juonen diakoniapiiriin Kurikan kirkonkylälle!

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Pirjo Sariola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. Juonen kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 19-21.

Jurvan kirkko

Keskiviikkohartaus

Lyhyt, muodoltaan vaihteleva hartaushetki.
Miia Penttilä.

ELY-ystävien ja Keräkerhon retkipäivä

ELY-ystävien ja Keräkerhon retkipäivä Myllylammelle,
Lahdentie 152. Yht.lähtö Kanttuurilta klo 12.30.

Kurikan kirkko

Kesäkirkko