Kirkonkylän diakoniapiiri

Jyrän seurakuntakoti

Tervetuloa Kirkonkylän diakoniapiiriin Kurikkaan Jyrän seurakuntakodille, Pajupolku 2!

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Emäntinä ovat Helena Sampola ja Päivi Rita-Luopa. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Pirjo Sariola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 19-21.

Jurvan pappila

Kestin ja Närvijoen diakoniapiiri

Tervetuloa Kestin ja Närvijoen diakoniapiiriin Pappilaan!

Heli ja Heikki Leppälä, Niinistöntie 110

Juonen diakoniamyyjäiset