Korven diakoniapiiri

Pirkko ja Aatto Risku-Rajalassa, Kaartotie 8 A 11

Tervetuloa Korven diakoniapiiriin!

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Hanna Silvola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. Korven kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Jalasjärven seurakuntatalo

Puuhapäivä

Lähde puuhailemaan koko perheen voimin syyslomalla!

Koskuen seurakuntakoti

Olopäivä Koskueella