Salon Diakoniapiiri

Asta Vaaranmaalla, Varpahaiskyläntie 307

Tervetuloa Salon diakoniapiiriin Vaaranmaalle!

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä. Mukana diakonityöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa.

Kello ja Kulta -talo

Pappilankamarin Joulumyynti

Tervetuloa jouluisille ostoksille ja kahville!

Karelia-tupa, Mäkitie 44

Rukous- ja Yhteysilta

Tervetuloa mukaan!

Kurikan seurakuntakeskus

Rock, Raamattu ja rakkaus

Musiikkia, raamattuopetusta ja rukousta!