Gospelkuoro Roihu Kotoplassin hartaudessa

Kotoplassi, Linjatie 55

Tervetuloa laulamaan ja kuuntelemaan gospelkuoro Roihun musiikkia Kotoplassille!

Tilaisuus on tarkoitettu Kotoplassin asukkaille ja heidän läheisilleen sekä päivätoiminnassa mukana oleville.

Kotoplassin hartaudessa on tällä kertaa mukana gospelkuoro Roihu ja kanttori Suvi Tamminen.

Seurakunnan työntekijä pitää hartaushetken, joka kestää alle tunnin. Vierailuja tekevät myös mm. diakoniapiirit, kuorot ja päiväkerholaiset.

Hartaushetkessä lauletaan virsiä, luetaan Raamattua ja pidetään lyhyt puhe luetusta tekstistä. Tilaisuudessa keskustellaan myös mukavista ajankohtaisia asioista ja kuullaan vierailevan ryhmän esittämää ohjelmaa ja kuulumisia.

Kesäillan Kappelihartaus

Sydämellisesti tervetuloa kesäillan Kappelihartauteen Jalasjärven siunauskappelille!