Kurikankylän diakoniapiiri

Lea Mäkirannalla,Rauhankatu 28

Tervetuloa Kurikankylän diakoniapiiriin Mäkirannalle!

Ke 24.10. klo 18.30 Kurikankylän diakoniapiiri, Lea Mäkirannalla, Rauhankatu 28. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa.

Joululaulujen ilta

Joululaulujen ilta.