Hiljaisuuden retriitti

Hiljaisuuden retriitti Riihikappeli, Saukkoranta

Ilmoittautuminen on päättynyt

Hiljaisuuden retriitti on sinulle, joka kaipaat lepoa, hiljentymistä ja rukousta.

Päiviä rytmittävät yhteiset ruokailut ja lyhyet ohjatut rukoushetket Riihikappelissa. Päivään kuuluu myös ohjaajan virikepuhe takkatulen ääressä. Muu aika on lepoa ja ulkoilua varten. Jokaisella osallistujalla on oma huone, ja yhteisissä tiloissa on kirjapöytä, josta voi lainata luettavaa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki hiljaisuutta elämän kiireen keskellä kaipaavat.

Retriitti alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 16. Retriitin hinta 50 €.

Ohjaajina Jarkko Siekkinen ja Aija Niemelä. Ilmoittautuminen 14.10. mennessä seurakunnan nettisivujen kautta. Ilmoittautuneille lähetetään etukäteen kirje, jossa tarkempia tietoja.
Tiedustelut Aija Niemelä puh. 050 4627684 tai Jarkko Siekkinen puh. 050 4005260.

Jalasjärven kappeliseurakunta, Jurvan kappeliseurakunta, Kurikan alueseurakunta

Riihikappeli, Saukkoranta