Kirkonkylän diakoniapiiri

Armi ja Ari Mäkimartilla Honkatie 1

Tervetuloa Kirkonkylän diakoniapiiriin Kurikkaan!

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Pirjo Sariola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 19-21.

Kurikan kirkko

Itsenäisyyspäivä, aihe: Kiitos isänmaasta

Jurvan kirkko

Itsenäisyyspäivä. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeltenlasku sankarihaudoille.

Jalasjärven kirkko

Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus