Kirkonkylän diakoniapiiri

Armi ja Ari Mäkimartilla Honkatie 1

Tervetuloa Kirkonkylän diakoniapiiriin Kurikkaan!

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Pirjo Sariola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 19-21.

Kotiseurat

Tapio Hirvilammi, Heikki Koskela
musiikissa McElmot

Jalasjärven kirkko

75-vuotiaiden juhlamessu

Pyhäpäivä: 11. sunnuntai helluntaista
Pyhäpäivän aihe: Etsikkoaikoja

Kurikan kirkko

Messu, Eläkeläisten kirkkopyhä

11. sunnuntai helluntaista, aihe: Etsikkoaikoja. Eläkeläisten kirkkopyhä jatkuu kirkkokahvilla srk-keskuksessa.