Kirkonkylän diakoniapiiri

Tervetuloa Kirkonkylän diakoniapiiriin

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Pirjo Sariola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 19-21.

Jurvan kirkko

Juhannuspäivä (Johannes Kastajan päivä). Aihe: Tien raivaaja

Kurikan kirkko

Juhannuksen sanajumalanpalvelus

Juhannuspäivä (Johannes Kastajan päivä). Aihe: Tien raivaaja. Huom! kellonaika.

(Jal) Muu tila

Juhannuspäivän messu Kesärannassa

Pyhäpäivä: Juhannuspäivä (Johannes Kastajan päivä)
Pyhäpäivän aihe: Tien raivaaja