Koivisto-Levin diakoniapiiri

Helena ja Paavo Haantiolla, Hirveläntie 287

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1e) ja laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Hanna Silvola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Koivisto-Levin diakoniapiiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. Koivisto-Levin vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruoan jako