1.-4.lk poikien karkkipäivä

1.-4.lk poikien karkkipäivä Toivola

Kerhossa opetellaan karkin valmistuksen saloja ja maistellaan itse tehtyjä karkkeja. Lisäksi pelataan erilaisia lauta-ja korttipelejä.

Kerhossa opetellaan karkin valmistusta ja maistellaan erilaisia itse tehtyjä karkkeja. Lisäksi pelataan erilaisia lauta- ja korttipelejä.  Kerho on osallistujalle maksuton. Kerhoon tulee ilmoittautua 19.09.2019 mennessä tämän sivuston kautta. Kerhoon mahtuu ensimmäiset 10 hlö. Mikäli kerho on suosittu ja tulijoita riittää, järjestän varasijoilla oleville pojille keväällä vastaavan kerhon.

Huom! Kerhossa käsitellään suklaata, mantelia, pähkinää ja maitoa. Niitä esiintyy välillä myös valmistamissamme karkeissa. Karkkeja ei ehditä valmistaa kourakaupalla. Ideana on opetella valmistus, maistella niitä ja karkkireseptit saa halutessaan kotiin kokeiluun.

Ohjaajina: Salla-Maarit Ylinen/ Malla & nuori

Toivola, Kurikantie 15