Bible Journaling

Bible Journaling Toivola

Piirtäen, värittäen ja maalaten kuvataan sitä, mitä Raamatun kohta sinulle merkitsee.

Bible Journalingissa luetaan Raamatusta tekstinpätkä, taiteen keinoin kuvataan tekstistä nousevia ajatuksia, kysymyksiä ja tunnelmia. Raamatunkohta kirjataan kauniisti muistiin ja koristellaan paperille. Hetki sisältää myös hartauden. Tilaisuus järjestetään 13-18v nuorille.

Rippikoululainen saa rippikoulukorttiin osallistumismerkinnän kohtaan: muu seurakuntatilaisuus.

Ilmoittautuminen tapahtuu Mallalle tekstiviestillä/ whatsapilla/soittamalla 2 pv ennen tilaisuutta nro 050 4323 473. Mukaan mahtuu 10 hlöä. Ilmoita oma nimi ja Bible journaling. Tervetuloa!

Nuorten toiveesta aikaa on pidennetty. Voit olla taiteilemassa 1.5h, mutta rippikoulukorttiin saa merkinnän jo 1h jälkeen ja sen jälkeen voi halutessaan lähteä kotiin. Tervetuloa kokeilemaan, olisiko tämä sinun paikkasi?

Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Poikatyö.

Jurvan seurakuntatalo

Nuortenilta

Missä vois viettää iltaa kavereiden kanssa? Sais hengailla vaan, ja olis vähän jotain tekemistäkin?
Tule nuorteniltaan, se on juuri sinua varten.

Jurvan seurakuntatalo

Nuortenilta

Tule nuorteniltaan, se on juuri sinua varten.