Koivisto-Levin diakoniapiiri ja vuosikokous

Jyrän seurakuntakoti

Tervetuloa Koivisto-Levin diakoniapiiriin Jyrän seurakuntakodille!

Tervetuloa Koivisto-Levin diakoniapiiriin ja tässä kokoontumisessa myös vuosikokoukseen!

Keskustelemme, laulamme ja pohdimme yhdessä oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä. Tässä kokoontumisessa suunnittelemme myös tulevan vuoden tapahtumia.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. oman kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.