Miedon diakoniapiiri ja vuosikokous

Tervetuloa Miedon diakoniapiiriin ja vuosikokoukseen Miedon seurakuntakodille!

Tervetuloa Miedon diakoniapiiriin ja tässä kokoontumisessa myös vuosikokoukseen!

Keskustelemme, laulamme ja pohdimme yhdessä oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä. Tässä kokoontumisessa suunnittelemme myös tulevan vuoden tapahtumia.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii oman kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Ritva ja Alpo Tuomiston koti

Ylivallin diakoniapiiri ja vuosikokous

Taivalmaan diakoniapiiri

Taivalmaan diakoniapiiri ja vuosikokous!

Marita ja Ilmari Markkilassa, Korventie 119

Korven diakoniapiiri ja vuosikokous

Tervetuloa Korven diakoniapiiriin ja vuosikokoukseen!