Kirjakirppis ja Talvirieha

ti 4.2. kello 12.00 - ti 4.2. kello 19.00
Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa Kirjakirpparille ja Talviriehaan! Kirjakirppis avoinna klo 12-19 ja talviriehaa vietetään klo 17-19.

Tiistaina 4.2. klo 12-19 Kirjakirppis srk-keskuksen eteisaulassa. Tule tekemään löytöjä! Kirja kuin kirja eurolla.

Tuo omat kirjasi vaihtoon. Kirjalahjoituksia otetaan vastaan jo ma. 3.2. klo 9-18 ja koko tiistain. Erityisen haluttuja ovat hyväkuntoiset lastenkirjat, dekkarit, romaanit, kokkikirjat, hartauskirjat sekä toimivat dvd:t ja cd-levyt. Ei Kirjavalioita eikä tietosanakirjoja. Kirppiksen tuotto Yhteisvastuukeräykselle vanhemmuuden tukemiseen.

Tiistaina 4.2. klo 17-19 Talvirieha seuriksen piha-alueella ja pikkusalissa. Hevosajelua, Nalletohtori (oma pehmopotilas mukaan), Ystävänpäiväaskartelua, Lumiukkosoppaa, lämmintä mehua. Makkara 1 €/kpl. Kurikan paras pulkkamäki (vanhempien vastuulla, omalla pulkalla), tosin lumen määrää emme voi taata.

Johtava diakoniatyöntekijä
Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Diakoniatyön suunnittelu ja kehittäminen koko seurakunnan alueella sekä Kurikan alueseurakunnan ja Jurvan kappeliseurakunnan Ruokapankki.

Aluevastuu ja diakoniapiiri:
Kurikan keskustan ja Jyrän alue. Kirkonkylän diakoniapiiri ja Jyrän päiväpiiri.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueena:

Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Alueseurakunnan mielenterveystyö, erityislapsi- ja kehitysvammatyö ja romanityö.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:

Koivisto-Levi, Polvi, Korpi, Lohiluoma, Mieto, Juoni, Pitkämö ja Säntti-Laulaja. Kurikan keskustasta Reinikan ja Kangas-Kaistilan alueet.