KurikkaLove yhteisvastuulle

Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa KurikkaLoveen!

SuomiLOVE on musiikkiviihdeohjelma, jossa kuullaan mieleenpainuvia tarinoita ja upeaa musiikkia Suomesta. Ohjelmassa ihmiset kertovat tarinansa rakkaudesta tai välittämisestä ja jokaiseen tarinaan liittyy jokin laulu. Kerro omasi!

KurikkaLove näyttää kurikkalaisen rakkauden ison kuvan. KurikkaLovessa rakkaudelle ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia, eikä rakkaus ole pelkkää romantiikkaa, vaan tarinat kertovat myös ystävyydestä, perhesuhteista tai vaikkapa fanittamisesta. Niissä on vaikeuksien voittamista, uskomatonta tuuria, lujaa luottoa elämään, uskoa, syvää surua ja suurta iloa. Tarinoihin liittyvät laulut vaihtelevat klassikoista uusimpiin hitteihin.

Yksi tärkeä elementti KurikkaLovessa ovat iloiset yllätykset. Artistit esittävät kappaleensa suoraan tarinaan liittyvälle ihmiselle.
Haluaisitko yllättää sinulle tärkeän ihmisen? Vai haluaisitko muuten vain kertoa oman tarinasi? Jaa tarinasi alla olevan linkin kautta.

Juontajina illassa Reetta ja Juha Yli-Hynnilä. Iltapala ja ohjelma 8 € yhteisvastuulle.

Jalasjärven seurakuntatalo

Jalasjärven perhekerho

Tule mukaan perhekerhoon !

Karelia-Tupa, Mäkitie 44

Raamattupiiri