Kampin diakoniapiiri ja vuosikokous

Seija Jyrällä, Jyräntie 204

Tervetuloa Kampin diakoniapiiriin ja tässä kokoontumisessa myös vuosikokoukseen!

Tervetuloa Kurikan kirkonkylän diakoniapiiriin ja piirin vuosikokoukseen!
Keskustelemme, laulamme ja pohdimme yhdessä oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä. Tässä kokoontumisessa suunnittelemme myös tulevan vuoden tapahtumia ja tarkastelemme mennyttä vuotta.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Kampin diakoniapiirissä on yleensä aina mukana kaikenikäisiä piiriläisiä - taaperosta isomummaan!

Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. Kampinkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 18.30-20.30