Laskiaismyyjäiset

ti 25.2. kello 11.00 - ti 25.2. kello 14.00
Kurikan seurakuntakeskus

Tule hakemaan laskiaisen tunnelmaa ja makuja Laskiaismyyjäisistä!

Laskiaistiistaina klo 11-14 on tarjolla pitkään haudutettua hernekeittoa, runsaskermaisia laskiaispullia vadelmahillolla ja perinteistä kropsua monen eri makuisilla hilloilla. Voit ruokailla paikanpäällä hintaan 7 €, koululaiset ja opiskelijat 4 € ja juoda pulla- ja kropsukahvit päälle, samaan hintaan. Hernekeitto maksaa kotiin ostettuna 5 € / litra (oma astia), pullat ja isot kropsut 1,50 €/kpl. Hillot lahjapakkauksissa 5-7 €.
Kurikan kirkonkylän diakoniaväki järjestää nämä jo 1960-luvulta lähtien perinteeksi muodostuneet rokkamyyjäiset Kurikan alueseurakunnan ruokapankin hyväksi.
Tervetuloa nauttimaan laskiaistunnelmasta!
Arpapalkintoina (1 €/arpa) on toinen toistaan mehevämpiä kakkuja!

Johtava diakoniatyöntekijä
Saurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Diakoniatyön suunnittelu ja kehittäminen koko seurakunnan alueella sekä Kurikan alueseurakunnan ja Jurvan kappeliseurakunnan Ruokapankki.

Aluevastuu ja diakoniapiiri:
Kurikan keskustan ja Jyrän alue. Kirkonkylän diakoniapiiri ja Jyrän päiväpiiri.