Kurikankylän diakoniapiiri ja vuosikokous

Helena Kurikka-Lahdella ja Henry Lahdella Saukkotie 104

Tervetuloa diakoniapiiriin Kurikankylään!

Tervetuloa Kurikankylän diakoniapiiriin ja vuosikokoukseen Helena Kurikka-Lahden ja Henry Lahden kotiin Saukkotie 104.

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä. Tässä piirissä tarkastelemme myös viime vuoden ja suunnittelemme tämän vuoden toimintaa.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin seurakunnan kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tässä kokoontumisessa on Pirjo Sariola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. Kurikankylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 18-20

Ritva ja Alpo Tuomiston koti

Ylivallin diakoniapiiri ja vuosikokous

Taivalmaan diakoniapiiri

Taivalmaan diakoniapiiri ja vuosikokous!

Marita ja Ilmari Markkilassa, Korventie 119

Korven diakoniapiiri ja vuosikokous

Tervetuloa Korven diakoniapiiriin ja vuosikokoukseen!